Informatie nieuwe leden

22. 09. 12

Vooreerst bedankt voor uw interesse in onze judoclub!

Ons judoseizoen start elk jaar in september. Tijdens deze maand kan je als starter gratis proeven van de judosport. Iedereen ouder dan 6 jaar is van harte welkom tijdens onze trainingen. We trainen tweemaal per week:

  • Woensdag: 19u00 - 20u00
  • Vrijdag : 19u00 - 20u00 

Hieronder vind je enkele praktische zaken:

Inschrijving

We vragen aan iedereen om het formulier samen met Sandra of één van de hulptrainers in te vullen, vooraleer je deelneemt aan een training. Na het invullen van dit formulier kunnen we het nodige doen op vlak van verzekering. 

Locatie

Onze dojo bevindt zich in de sporthal Eternit – Pastoriestraat 86 – 1880 Kapelle o/d Bos.
Aan de zijkant van de sporthal bevindt zich onze dojo. 

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt 100 € voor een volledig judoseizoen (01/09 - 30/06) met 2 trainingen per week. De verzekering wordt door Judo Vlaanderen bepaald (zie menu ‘Algemeen’ > ‘Financieel’) en dient eveneens aan de club betaald te worden. De club vraagt zelf de verzekering aan en doet de betaling aan judo Vlaanderen. Het lidgeld van nieuwe leden dient betaald te worden voor 30 september.

Kledij

Voor het deelnemen aan onze initiatietrainingen in september is het niet nodig om een judogi te dragen. Sportieve kledij is hiervoor voldoende. We raden wel een lange broek en lange mouwen aan. Judogi's kunnen via onze club aangekocht worden. Meer info hierover kan je vinden in het menu 'Algemeen' > ‘Aangeboden door onze club’